Wetkit universal cu circuit dublu - kit podea

SKU: WKPV16AL

Selectarea componentelor sistemului asigură debitul optim al uleiului hidraulic. Datorită acestui fapt, utilizatorul va putea să lucreze în timp optim, economisind timp și combustibil.

Sistemul hidraulic cu circuit dublu este utilizat pentru alimentarea sistemelor de descărcare a combustibililor și gazelor transportate în cisterne. Un astfel de sistem este, de asemenea, utilizat pentru alimentarea platformelor mobile.

KITUL NU INCLUDE PRIZA DE PUTERE (PTO)

Avantajele kitului hidraulic HYVA pentru basculare:

- ABORDARE CONȘTIENTĂ: Numai utilizarea unor protecții optime garantează funcționarea fără probleme și corectă a vehiculului echipat cu sistem hidraulic de basculare. Sistemele Hyva pentru basculare garantează o funcționare sigură și fără probleme.

- NIVEL REDUS DE COSTURI: Prin utilizarea sistemelor hidraulice HYVA aveți garanția menținerii costurilor la nivelul achiziției. De cele mai multe ori, un produs cu costuri reduse de cumpărare în timpul funcționării generează cheltuieli suplimentare, ceea ce duce la o creștere generală a nivelului costurilor și, prin urmare, la un cost mult mai mare. Sistemele hidraulice Hyva de basculare oferă este cel mai bun raport preț-calitate.

- ANALIZA PRIVIND SELECȚIA COMPONENTELOR: Fiecare sistem hidraulic este format din elemente ținând cont de parametrii de funcționare ai vehiculului de basculare: presiune de lucru (cilindru, supapă, pompă), debit (pompă, supapă, furtunuri, cuple rapide), volumul cilindrului, tipul de vehicul, tip de cutie de viteze, raportul de transmisie al prizei de putere, cuplul transmis de priza de putere, direcții de rotație, timp de ridicare, poziționarea fiecărui element pe vehicul, eficiența sistemului, controlul sistemului și alte funcții suplimentare. Această abordare garantează un lucru optim și o instalare ușoară.

- DSTRIBUITOARELE HIDRAULICE HT DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU CONTROLUL BASCULARII: Supapele HT asigură o pierdere foarte scăzută a presiunii în sistem, ceea ce implică controlul precis al operațiunii de basculare. Sistemul de inserții interschimbabile care fixează presiunea de lucru previne intervenția persoanelor neautorizate în funcționarea sistemului, ceea ce garantează parametrii de lucru constanți, și prin urmare siguranța. Supapele au o protecție suplimentară a cilindrului, care îl protejează împotriva salturilor de presiune a uleiului hidraulic imprevizibile. Această caracteristică protejează cilindrul de consecințele manipulării necorespunzătoare (agitarea benei - așa-numitul leagăn în vederea descărcării materialului care s-a lipit de benă), sol instabil (tasări), care sunt cele mai frecvente cauze de deteriorare sau chiar distrugere a cilindrului, remorcii, tractorul. Utilizarea supapei HYVA HT protejează și prelungește durata de viață a sistemului.

- REZERVOARE DE ULEI: În prezent, rezervoarele HYVA sunt vopsite cu pulbere. Datorită acestui fapt, ele prezintă o rezistență ridicată la coroziune și condiții meteorologice nefavorabile. Curbele special proiectate ale tablei (profilare) și o formă specială a rezervoarelor permit utilizarea lor în condiții dificile, în zone accidentate sau neasfaltate. Datorită construcției menționate mai sus, rezervoarele prezintă o rezistență ridicată la fisuri. Pentru cei care preferă rezervoare din aluminiu, există de asemenea posibilitatea de cumpărare a rezervorului cu caracteristicile menționate mai sus și în cazul rezervoarelor din aluminiu.

- POMPE HIDRAULICE: În cadrul standardului HYVA în sisteme de basculare sunt utilizate pompe instalate pe patru orificii, "4H", ceea ce oferă o cuplare care poate transfera sarcini considerabile - arborele de cuplare susținut pe ambele părți de rulmenți. Aceste pompe sunt pompe bidirecționale cu design modern, care nu necesită demontare pentru schimbarea rotației. Aceste pompe se caracterizează prin eficiență ridicată și rezistență la poluare.

- CUPLE RAPIDE CU ȘURUB: Elementul utilizat pentru a cuplarea tractorului cu semiremorcă oferit de HYVA ca standard are o construcție rezistentă la folosire în condiții dificile. În ciuda prafului și a murdăriei, acesta prezintă o etanșeitate și o fiabilitate în funcționare. Elementul poate fi utilizat timp de ani de zile în comparație cu cuple rapide de tip push-in.

- FURTUNURI HIDRAULICE HYVA: Kitul hidraulic pentru basculare este echipat cu furtunuri originale HYVA caracterizate prin rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și la presiunea uleiului hidraulic. Furtunurile originale înseamnă o funcționare fiabilă, datorită insertiei duble care protejează . Sistemul poate funcționa fără a expune vehiculul la deteriorare. Utilizarea furtunurilor HYVA crește fiabilitatea și siguranța muncii.

- MONTAREA DE CĂTRE SERVICE-URI AUTORIZATE: Pentru a realiza o instalare corectă și profesională a sistemului de basculare pe tractor, puteți beneficia de serviciile personalului calificat și experimentat și care utilizează materiale de montare corecte și de înaltă calitate.

- GARANȚIE PRELUNGITĂ PENTRU SISTEMUL DE BASCULARE: Există posibilitatea de prelungire a garanției pentru sistemul de basculare ceea ce implică doar efectuarea reviziilor la timp ale sistemului hidraulic de basculare in service-uri autorizate .

WETKIT PENTRU PODEA, CISTERNA , TRAILER FARA PTO

2.160,00 €/buc. net
2.570,40 €/buc. brut (19%)
expedierea în termen de 5 zile lucrătoare
bucăți

Specificație

Setul conține:

Rezervor de ulei hidraulic din aluminiu - capacitate de lucru 130l

Kit de montare rezervor

Pompa cu pistoane 108l/min.

Distribuitor hidraulic.

Supapă integrată de 1,5".

Furtunuri de aspirație

Supapa de suprapresiune

Elemente de montare

Cuplaje rapide

Lista detaliată de elemente

1x COT 90* 1.25" LP28+NUT ALU
1x POMPA PISTOANE 080L-RH-4H-BA-3/4-1 1/4
1x GARNITURA POMPA
1x FLANSA FILTRU RETUR
7x ADAPTOR DREPT 3/4"-3/4"
5x COT 90* 3/4"-3/4"
7x GARNITURA ETANSARE 3/4"
1x VALVA RETUR 80L/350 BAR
1x COMANDA PNEUMATICA TF/LF-PNL
1x SET TUB PLASTIC PT.PTO 6MM 25M
1x ROBINET 1 1/2" BSPOT+NUT -1 1/2" BSP
1x REDUCTIE 90 1.50"- LP28+NUT ALU
3x FURTUN 3/4"-HP-12-1500-00-00
2x COLIER DIN OTEL PENTRU LP28
1x FURTUN 1 3/4-LP-28-2000-00
1x BRIDA OTEL LP28-61MM
3x BRIDA FURTUN 28MM (HP3/4")
1x CUPLA MAMA RAPIDA 1"
1x CAPAC CUPLA MAMA 1" PUSH PULL
1x CUPLA TATA RAPIDA 1"
1x CAPAC CUPLA TATA 1" 14785304
1x FURTUN 3/4"-HP-12-2500-00-00
1x FURTUN 1"-HP-16"-02500-00-00 250 BAR
1x SUPORT MOBIL FURTUN
3x GARNITURA 1"
1x ADAPTOR 1''-1 1/4 ''
1x FILTRU RETUR 549HC
1x REZERVOR AL 155L/130L -AL-MP-MR
1x KIT MONTAJ REZERVOR 3H
1x SUPORT PENTRU COMANDA PNEUMATICA
1x FURTUN 1"-HP-16-01500-00-00 250BAR
2x BRIDA FURTUN 35MM(HP16)
1x REDUCTIE 90* 1"
1x GARNITURA 1 1/4''
2x NIPLU 1"-1"
1x CUPLA MAMA RAPIDA 3/4" BSPIT 175L 250B
1x CUPLA TATA RAPIDA 3/4" BSPIT 175L 250BAR
1x CAPAC CUPLA MAMA 3/4 - 14785250
1x CAPAC CUPLA MAMA 3/4" PUSH PULL
2x FILTRU DE AER PENTRU BUSON

1x MANUAL GARANTIE
1x SET AUTOCOLANT (2 BUC XA4)