Wetkit hidraulic universal pentru basculare cu rezervor de otel - kit otel

SKU: WKHT170

Kit hidraulic complet pentru basculare marca HYVA (fără PTO).

Kitul hidraulic include:

  • pompă cu roți dințate de 82 litri
  • furtunuri 3/4"
  • distribuitor hidraulic cu debit de 150 litri
  • rezervor de ulei din oțel
  • elemente de montare

Kitul include exclusiv componentele HYVA și este acoperit de o garanție de 12 luni.

**** Selectarea componentelor sistemului asigură obținerea timpului optim de ridicare și coborâre a benei. Datorită acestui fapt, utilizatorul va putea efectua mai multe curse pe parcursul zilei, obținând astfel profituri mai mari. ** Vă invităm să vizionați videoclipul care prezintă calculul economiilor. . KITUL NU INCLUDE PRIZA DE PUTERE (PTO)

Avantajele kitului hidraulic HYVA pentru basculare:

- ABORDARE CONȘTIENTĂ: Numai utilizarea unor protecții optime garantează funcționarea fără probleme și corectă a vehiculului echipat cu sistem hidraulic de basculare. Sistemele Hyva pentru basculare garantează o funcționare sigură și fără probleme.

- NIVEL REDUS DE COSTURI: Prin utilizarea sistemelor hidraulice HYVA aveți garanția menținerii costurilor la nivelul achiziției. De cele mai multe ori, un produs cu costuri reduse de cumpărare în timpul funcționării generează cheltuieli suplimentare, ceea ce duce la o creștere generală a nivelului costurilor și, prin urmare, la un cost mult mai mare. Sistemele hidraulice Hyva de basculare oferă este cel mai bun raport preț-calitate.

- ANALIZA PRIVIND SELECȚIA COMPONENTELOR: Fiecare sistem hidraulic este format din elemente ținând cont de parametrii de funcționare ai vehiculului de basculare: presiune de lucru (cilindru, supapă, pompă), debit (pompă, supapă, furtunuri, cuple rapide), volumul cilindrului, tipul de vehicul, tip de cutie de viteze, raportul de transmisie al prizei de putere, cuplul transmis de priza de putere, direcții de rotație, timp de ridicare, poziționarea fiecărui element pe vehicul, eficiența sistemului, controlul sistemului și alte funcții suplimentare. Această abordare garantează un lucru optim și o instalare ușoară.

- DSTRIBUITOARELE HIDRAULICE HT DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU CONTROLUL BASCULARII: Supapele HT asigură o pierdere foarte scăzută a presiunii în sistem, ceea ce implică controlul precis al operațiunii de basculare. Sistemul de inserții interschimbabile care fixează presiunea de lucru previne intervenția persoanelor neautorizate în funcționarea sistemului, ceea ce garantează parametrii de lucru constanți, și prin urmare siguranța. Supapele au o protecție suplimentară a cilindrului, care îl protejează împotriva salturilor de presiune a uleiului hidraulic imprevizibile. Această caracteristică protejează cilindrul de consecințele manipulării necorespunzătoare (agitarea benei - așa-numitul leagăn în vederea descărcării materialului care s-a lipit de benă), sol instabil (tasări), care sunt cele mai frecvente cauze de deteriorare sau chiar distrugere a cilindrului, remorcii, tractorul. Utilizarea supapei HYVA HT protejează și prelungește durata de viață a sistemului.

- REZERVOARE DE ULEI: În prezent, rezervoarele HYVA sunt vopsite cu pulbere. Datorită acestui fapt, ele prezintă o rezistență ridicată la coroziune și condiții meteorologice nefavorabile. Curbele special proiectate ale tablei (profilare) și o formă specială a rezervoarelor permit utilizarea lor în condiții dificile, în zone accidentate sau neasfaltate. Datorită construcției menționate mai sus, rezervoarele prezintă o rezistență ridicată la fisuri. Pentru cei care preferă rezervoare din aluminiu, există de asemenea posibilitatea de cumpărare a rezervorului cu caracteristicile menționate mai sus și în cazul rezervoarelor din aluminiu.

- POMPE HIDRAULICE: În cadrul standardului HYVA în sisteme de basculare sunt utilizate pompe instalate pe patru orificii, "4H", ceea ce oferă o cuplare care poate transfera sarcini considerabile - arborele de cuplare susținut pe ambele părți de rulmenți. Aceste pompe sunt pompe bidirecționale cu design modern, care nu necesită demontare pentru schimbarea rotației. Aceste pompe se caracterizează prin eficiență ridicată și rezistență la poluare.

- CUPLE RAPIDE CU ȘURUB: Elementul utilizat pentru a cuplarea tractorului cu semiremorcă oferit de HYVA ca standard are o construcție rezistentă la folosire în condiții dificile. În ciuda prafului și a murdăriei, acesta prezintă o etanșeitate și o fiabilitate în funcționare. Elementul poate fi utilizat timp de ani de zile în comparație cu cuple rapide de tip push-in.

- FURTUNURI HIDRAULICE HYVA: Kitul hidraulic pentru basculare este echipat cu furtunuri originale HYVA caracterizate prin rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și la presiunea uleiului hidraulic. Furtunurile originale înseamnă o funcționare fiabilă, datorită insertiei duble care protejează . Sistemul poate funcționa fără a expune vehiculul la deteriorare. Utilizarea furtunurilor HYVA crește fiabilitatea și siguranța muncii.

- MONTAREA DE CĂTRE SERVICE-URI AUTORIZATE: Pentru a realiza o instalare corectă și profesională a sistemului de basculare pe tractor, puteți beneficia de serviciile personalului calificat și experimentat și care utilizează materiale de montare corecte și de înaltă calitate.

- GARANȚIE PRELUNGITĂ PENTRU SISTEMUL DE BASCULARE: Există posibilitatea de prelungire a garanției pentru sistemul de basculare ceea ce implică doar efectuarea reviziilor la timp ale sistemului hidraulic de basculare in service-uri autorizate .

1.230,00 €/buc. net
1.463,70 €/buc. brut (19%)
expedierea în termen de 5 zile lucrătoare
bucăți

Specificație

Setul contine:

Rezervor de ulei din oțel SM - capacitate de lucru 130 L Kit de montare rezervor Pompa cu roti dintate 80 l/min Distribuitor hidraulica 190 BAR, 150 l/min Comanda pneumatica Furtun de aspirație 1 3/4" Furtunuri de presiune de 3/4". Set cuplaje rapide cu șuruburi 3/4". Elemente de montare

Descriere

Sistemele hidraulice de basculare produse de HYVA se caracterizează printr-o calitate înaltă și o funcționare fiabilă. O abordare individuală a obiectivelor stabilite pentru noi ne-a permis să realizăm o gamă largă de sisteme hidraulice care sunt capabile să îndeplinească cele mai dificile condiții de lucru. Fiecare client, precizând nevoile sale, poate conta pe un service cuprinzător, începând de la realizarea unui proiect și specificații până la asamblarea sistemului pe vehicul. Sistemele hidraulice HYVA sunt o colecție de dispozitive de înaltă calitate care pot funcționa cu orice tip de mașină. Fiecare sistem hidraulic este alcătuit din elemente care țin cont de parametrii de funcționare ai autovehiculului basculant: presiunea de lucru (cilindru, supapă, pompă), debite (pompă, supapă, furtunuri, cuplaje rapide), capacitatea cilindrului, tipul vehiculului, tipul cutiei de viteze, raportul de atașare, momentul transmis prin atașament, direcțiile de rotație, timpul de ridicare, amplasarea elementelor individuale pe vehicul, eficiența sistemului, controlul sistemului și alte funcții suplimentare.

Lista detaliată de elemente

1x GARNITURA ETANSARE 3/4"
1x ADAPTOR DREPT 3/4"-3/4"
2x GARNITURA 1"
3x COT 90* 3/4"-3/4"
1x PLACA MONTAJ 1"
1x CUPLA TATA 1" CU FILET
1x CAPAC CUPLA TATA 1"
1x SUPORT MONTAJ COMANDA PNEUMATICA
1x BRIDA OTEL LP28-61MM
1x REZERVOR SM -155L/129L-MP-MR
1x KIT MONTAJ REZERVOR 3H
1x POMPA CU ROTI DINTATE 082L-BI-4H5-4P-16BSP16
1x GARNITURA POMPA
1x DISTRIBUITOR HT-TNK/SAE-1150-190-3/4"
1x ROBINET 1 1/2" BSPOT+NUT -1 1/2" BSP
1x FURTUN 3/4"-HP-12-1500-00-00
1x FURTUN 3/4"-HP-12-2000-00-00
1x FURTUN 1 3/4-LP-28-2000-00
2x COLIER DIN OTEL PENTRU LP28
1x REDUCTIE FURTUN 1"90* LP28+NUT ALU
1x REDUCTIE 90 1.50"- LP28+NUT ALU
2x ADAPTOR 3/4"-1"
2x BRIDA FURTUN 28MM (HP3/4")
1x SET TUB PLASTIC PT.PTO 6MM 25M
1x COMANDA PNEUMATICA TF/LF-PNL
2x FILTRU DE AER PENTRU BUSON

MANUAL GARANTIE
SET AUTOCOLANT (2 BUC XA4)