Priză de putere universală 4H - Cuplaj universal simplu pentru PTO

SKU: 021215010

Pentru montarea prizei, este necesar kitul de montare potrivit pentru cutia de viteze respectivă, precum și, dacă este necesar, un arbore sau un adaptor. Elementele de montare potrivite puteți găsi în partea dreaptă în câmpul "Cutii de viteze". În cazul în care aveți probleme să găsiți kitul potrivit pentru cutia Dvs. de viteze, vă rugăm să deschideți anexa "Lista de cutii de viteze" care se află în partea de jos, apoi introduceți în câmpul de căutare numărul cutiei Dvs. de viteze sau utilizați câmpul "Întrebați-ne" introducând în conținutul mesajului numărul cutiei Dvs. de viteze.

Prizele de putere (PTO) sunt dispozitive electrice cu comandă pneumatică concepute pentru a transmite putere de la cutie de viteze la dispozitive de tip pompă hidraulică sau compresor. PTO sunt montate direct pe cutii de viteze, transmit direcția de rotații și viteza de rotație. Parametrii care caracterizează prizele de putere sunt cuplul, proporție, direcția de rotație, poziția de montaj și tipul de ieșire de la PTO.

Specificații tehnice:

  • tip de cutie de viteze: VOLVO - EATON - ZF - MERCEDES - SCANIA - lista detaliată a cutiilor de viteze în secțiunea "Cutii de viteze",
  • turația prizei la 1000 rot./min.: nu există date
  • cuplu maxim: 1000 Nm,
  • montaj: spate
  • ieșire: spate
  • direcția de rotație: conform direcției acelor de ceasornicar
138,50 €/buc. net
164,82 €/buc. brut (19%)
expedierea în termen de 2 zile lucrătoare
bucăți